10 erilaista nenän muotoa. Sen muoto ei ole sattumanvaraista. Lue mitä sinun nenästäsi sanotaan

Yksittäisten ruumiinosien sanotaan kuvaavan ihmisen luonnetta. Tämän vuoksi esimerkiksi tietynlaiset kasvot herättävät heti sympatiaa kun taas toisten kasvoissa on jotain häiritsevää, mikä saa meidät olemaan tutustumatta näihin ihmisiin.
Yksi hyvin tärkeä ihmisen osista on nenä, koska se työntyy kasvoista ja se on ensimmäinen osa mihin kiinnitetään huomiota. Vuonna 2013 amerikkalaiset tutkijat julkaisivat artikkelin Journal of Craniofacial Surgery-lehdessä, missä esiteltiin erilaisia nenätyyppejä. Analysoituaan tuhansia erilaisia kuvia, pystyivät tunnistamaan 10 muotoa ja niihin liittyviä luonteenpiirteitä.


nos-pas


Nenän näkyvä osa koostuu kuudesta osasta, mitkä luovat yleisen käsityksen tästä ruumiinosasta:
Sieraimet – kaksi reikää nenässä
Ulkokerros – sierainrusto
nenän väliseinä – seinä sierainten välissä
rusto – joustava kudos lähellä väliseinän loppua
silta – muotoilee satulan muodon
pohja – piste silmien välissä
Nenän muodon vuoksi moni voi olla ujo eikä hyväksy kasvojaan.
41Mitä nenän ja sierainten muoto osoittaa?

Nenän muoto osoittaa yleistä asennetta rahaan. He joilla on iso nenä kiinnittävät paljon huomiota budjetin suunnitteluun. Pieni tai terävä nenä osoittaa vähäistä mielenkiintoa rahaa kohtaan. Jos nenä osoittaa ylöspäin, osoittaa se että ihminen on välitön varojensa kanssa. Alaspäin osoittava nenä osoittaa että henkilö on viisas varojensa kanssa. Sisennys nenän päässä osoittaa heikkoa sitoutumista. Jos jollain on näkyvä kolo nenän päässä, ovat he huonoja sitoutumaan tekemiseensä. Heiltä puutuu sydäntä ja intohimoa tekemäänsä kohtaan.

Sierainten koko kertoo henkilön kulutustavoista. Isot sieraimet osoittavan henkilön kuluttavan mielellään rahaa, mutta myös anteliaisuudesta muita kohtaan. Pienet sieraimet kertovat rajoittuneesta rahan käytöstä ja jopa ahneudesta. Sierainten ulkonäkö ulkopuolelta kertoo perhesuhteista. Sierainten paksu ulkokerros osoittaa tarpeesta kehittää syviä ja vahvoja suhteita muiden ihmisten kanssa. Ne joilla on ohut ulkokerros ovat piittaamattomia muista eivätkä sido kestäviä suhteita ihmisiin. Kerro millainen nenä sinulla on niin kerron millainen olet.
The-Shape-of-Your-Nose-is-not-a-Coincidence-and-Says-a-lot-About-You


10 nenän muotoa ja luonteenpiirrettä mitä sen muodosta voidaan sanoa

Iso nenä

Isonenäiset ihmiset ovat kunnianhimoisia ja hakeutuvat johtajuuteen. He haluavat työskennellä yksin, ovat itsevarmoja ja riippumattomia.

Isonenäiset ihmiset tekevät yleensä nopeita päätöksiä ja heitä pidetään usein perfektionisteina, jotka eivät pelkää haasteita. Esimerkki isonenäisestä on. Jimmy Durante. Löydät lisää kuvauksia seuraavalla sivulla.

Jimmy-Durante


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : tophealthnews.net

Reply