Mitä tämä 10-vuotias tekee sokealle peuralle joka päivä, sulattaa sydämesi. Tällaisia ihmisiä pitäisi olla enemmän!

Eläinten auttaminen on uskomaton ystävällisyyden ele, mitä pitäisi harjoittaa useammin. Tuhannet ihmiset ympäri maailman tukevat eläimiä joka päivä eri tavoin. Niitä ruokitaan, vapaaehtoiset työskentelevät eläinsuojissa tai ottavat katueläimiä kotiinsa. On kaunista, miten he eivät välitä vain itsestään vaan muidenkin elävien tarpeista, jotka eivät pysty huolehtimaan itsestään.

Kotieläimet saavat meissä eniten myötätuntoa. Metsän eläimet jätetään yleensä oman onnensa nojaan. Tässä tapauksessa oli kuitenkin toisin.

bz


Kun 10-vuotias poika Chicagon esikaupunkialueelta huomasi sokean peuran, hän tiesi heti, että se tarvitsee apua. Peura jätti luonnollisen asuinympäristönsä ja muutti ihmisten asuttamalle alueelle. Se ei pystynyt etsimään ruokaa itse, joten poika alkoi auttamaan sitä.

Joka aamu hän ohjasi peuran paikkaan missä oli paljon ruohoa ja odotti kunnes eläin oli syönyt. Hän ohjasi peuraa pitäen kevyesti niskasta kiinni ja varmisti, ettei se joutunut auton alle. Kun uutiset pojan tekemisistä levisi, paikallinen eläinten pelastusjärjestö otti peuran hoitaakseen. Koska eläin on sokea, päätettiin, ettei sitä päästetä vapauteen.


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : youtube.com

Reply