Ranskalainen taiteilija osoittaa loistavasti, kuinka tekniikka varastaa elämäämme meiltä

1400 vuotta vanha puu kauniisti koristaa buddhalaisen temppelin

Gingko on puulajeja, jotka tulevat Kiinasta. Se on relikti ja endeemisiä lajeja, mikä tarkoittaa, että se esiintyy luontaisesti tiukasti ja erityiset edellytykset. Valitettavasti Gingko puu vaarantuu sen luonnollisessa ympäristössä, on vain 167 vasen! Mielenkiintoista on, että he voivat elää satoja vuosia!

Puita, mukaan tutkimukseen, voi olla jopa 3400 vuotta vanha! Gingko ovat puita, jotka ovat lääkinnällisiä ominaisuuksia, otteen puusta tukien torjunnassa dementia ja on yleensä hyvä vaikutus ihmisen kunnossa.Puu on hyvin kestävä ilmastonmuutokseen, joten se leviää hyvin kaikkialla maailmassa ja usein löytyy puistoissa monissa maissa.

2


Gingko puu, joka kiinnitti monien kiinalaisten asukkaan asuinpaikka kaikkialla maailmassa, sijaitsee Gu Guanyin buddhalainen temppeli Zhongnan vuoristossa. Kultainen lehdet, jotka putoavat se kauniisti kietoa puusta, jopa antaa maaginen katsoa temppeliin.

3


Monet ihmiset tulevat temppeliin paitsi rukoilla, mutta nähdä puuhun. Tällainen näkymä aina antaa taipumus kestää jonkin ajatuksen ja heijastavat.

14 5

 


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : thisiscolossal.com

Reply