He jättivät lapsensa hoitoon 22-vuotiaalle lapsenvahdille. Kun heidän koiransa alkoi murista hänelle, he päättivät tarkistaa, miten tämä huolehti heidän lapsestaan

Olisi upeaa, mikäli vanhemmat pystyisivät huolehtimaan lapsistaan koko ajan, mutta näin ei kuitenkaan ole. Yleensä molempien vanhempien on käytävä töissä ja silloin otetaan ulkopuolista apua lapsenvahdin muodossa. Jordanin perhe South Carolinassa koki äskettäin tällaisia ongelmia.
Parin oli jätettävä 7-kuukautinen poika Finn vieraan naisen hoitoon. Kun he palkkasivat 22-vuotiaan Alexisin, vaikutti hän miellyttävältä ja vastuuntuntoiselta ihmiseltä. Totuus tuli kuitenkin pian esiin.


dog-baby5


Kaikki oli alkuun hyvin. Jordanit olivat tyytyväisiä siihen miten nainen pärjäsi. Viisi kuukautta myöhemmin he huomasivat heidän koiransa, Killianin käyttäytyvän oudosti. Huomasimme, että koira muuttui aggressiiviseksi kun Alexis oli Finnin lähellä. Se murisi ja seisoi naisen ja lapsen välissä. Karvat nousivat pystyyn vihasta. Silloin aloimme epäillä, että jotain oli pielessä, sanoo isä Benjamin.
dog-baby4


Pari tunsi koiransa erittäin hyvin ja tiesivät heti, että heidän on pidettävä lastenhoitajaa silmällä. He piilottivat iPhonen sohvan alle nauhoittamaan. Kun he kuuntelivat tallenteen töiden jälkeen, he järkyttyivät toden teolla.

Mitä puhelin oli tallentanut? Lisää seuraavalla sivulla.

dog-baby6


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : diply.com

Reply