Kotiapu antoi sairaan naisen syödä hirvittävää aamiaista. Sukulaiset reagoivat heti!

3-vuotias poika tunnisti murhaajan, joka tappoi hänet pojan edellisessä elämässä. Kaikkien yllätykseksi, murhaaja tunnusti!

Uudelleen syntyminen eli reinkarnaatio on ollut vilkas keskustelunaihe vuosisatojen ajan. Vastustajien mukaan sinulla on vain yksi elämä ja että kuolema koskettaa vain ruumista, ei sielua. Tukijat ovat vakuuttuneita, että ihmiset syntyvät koko ajan uudestaan, joten kuvat edellisestä elämästä voi olla muistissa.

Jokainen on varmasti kokenut, että jokin tapahtunut on jo tapahtunut aiemmin. Tätä tapahtumaa kutsutaa “déjà vuksi.” Ihmisille, jotka uskovat reinkarnaatioon tämä on todiste, että se todella on olemassa. Lähi-idässä, Golan Heightsissa asuvalla pikkupojalla oli muistissa muutakin kuin pelkkä déjà vu. Eräänä päivänä hän tunnusti vanhemmilleen, että hänet murhattiin kirveellä edellisessä elämässä!


reincarnation-pas


Pikkulapsilla on vilkas mielikuvitus, joten vanhemmat eivät kiinnittäneet paljon huomiota tämän tarinoihin, vaikka he tulevat Syyrian ja Libanonin alueilta, missä uskotaan reinkarnaatioon. Pojan kertomukset olivat hyvin viitteellisiä, joten vanhemmat päättivät kertoa julkisesti tästä. He eivät tienneet mikäli tarinat olivat vain pojan mielikuvitusta. Totuus järkytti heidät totaalisesti.

Todistaisiko pojan sanat reinkarnaation mahdollisuuden?

reincarnation-5


Poika muisti, että oli edellisessä elämässään asunut läheisessä kylässä, joten hänen vanhempansa veivät hänet sinne. Poika näytti minne kirves, jolla hänet oli tapettu, on haudattu. Kaikkien yllätykseksi, sieltä löytyi kirves. Yhteensattuma? Ei taida olla, ottaen huomioon mitä seuraavaksi tapahtuu.

Murhaajan oletettiin tehneen veriteko tässä kylässä.

reincarnation-3


Lapsi muisti myös tappajan nimen. Kun he kohtasivat, tappaja valahti kalpeaksi, hämmentyi, pelästyi ja kiisti tappaneensa ketään. Tapauksen meinattiin antaa olla, kunnes poika osoitti minne ruumis oli haudattu…
Lopun tästä tarinasta voit lukea seuraavalta sivulta.  

reincarnation-4


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : youtube.com

Reply