3-vuotias poika tunnisti murhaajan, joka tappoi hänet pojan edellisessä elämässä. Kaikkien yllätykseksi, murhaaja tunnusti!


Viranomaiset saattoivat 3-vuotiaan ja vanhemmat pojan osoittamaan paikkaan. He alkoivat kaivaa ja löysivät pian luurangon. Kyseessä oli miehen luuranko ja kuolinsyy oli terävä isku päähän. Aivan kuin se ei olisi ollut tarpeeksi, poika syntyi punainen arpi päässään ja syntymämerkit ovat usein merkkejä edellisestä elämästä.

Lapsi ei ollut väärässä ja ihmisen jäänteet löydettiin hänen osoittamasta paikasta.

reincarnation-2


Koko naapurusto oli shokissa. Miten pieni lapsi tiesi kaikki murhaan liittyvät asia? Tämän lisäksi neljä vuotta aiemmin, kylässä, missä tappaja asui, mies katosi eikä hänestä kuultu enää mitään. Tämä sai tarinan vaikuttamaan entistä totuudenmukaisemmalta. Viranomaisilla oli ruumis, murha-ase ja pojan todistuslausunto, mutta he eivät voineet olla varmoja siitä mikäli kyseessä oli sattuma ja tositarina.

Kaikki pojan kertomat asian olivat osoittautuneet tosiksi.

reincarnation-1


Kun kaikki todisteet oli kerätty, tappaja tajusi tilanteensa ja tunnusti! Hän myönsi tehneensä tuon kamalan rikoksen, että se oli hänen kirveensä ja että hän hautasi ruumiin. Koska poika kertoma tappajasta oli totta, miksi hän valehtelisi, että hän on elänyt aiemmin?

Onko tämä tarina todiste reinkarnaatiosta?


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : youtube.com

Reply