Palomies nosti menehtyneen 9-vuotiaan raunioista. Tytön alla oli jotain, mikä järkytti kaikkia

Kamalan maanjäristyksen jälkeen, elokuun 24. 2016 Pescara del Toronton kaupunki tuhoutui kokonaan. Pelastajat tekivät kaikkensa ehtiäkseen pelastaakseen ihmisiä raunioista, mutta kaikkia ei ehditty auttaa ajoissa. Palomiehet pelastivat 4-vuotiaan romahtaneen talon rappusten alta.

Giorgia Renaldo selviytyi siskonsa Giulian ansiosta. 9-vuotias käytti omaa kroppaansa suojatakseen siskoaan, uhraten oman elämänsä siskonsa puolesta.


GiuliaKaikki olivat hyvin liikuttuneita, mutta yksi pelastajista ei unohda koskaan mitä hän siellä näki. Hän kirjoitti kirjeen urhealle tytölle:

Wszyscy byli ogromnie wzruszeni, jednak najbardziej przeżyła to wydarzenie pewna ratowniczka, która była na miejscu zdarzenia. Napisała do dzielnej dziewczynki list:

Hei pikkuinen, olin auttamassa muita etkä sinä pystynyt vapauttamaan itseäsi raunioista. Olen pahoillani, että saavuin liian myöhään. Haluan, että tiedät, että teimme kaikkemme mitä pystyimme pelastaaksemme sinut. Kun palasin kotiin L’Aquilaan, tiedän, että enkeli katsoo minua ylhäältä. Hyvästi Giulia, et tunne minua, mutta rakastan sinua, Andrea.

Giulia1


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : heftig.de

Reply