22 vuotta sitten, sen partneri loukkaantui vakavasti. Siitä lähtien tämä määrätietoinen haikara on löytänyt tiensä ihmisten sydämiin

Hän julkaisi kuvia 98-vuotiaasta isoäidistään Facebookissa. Hän ei odottanut saavansa tällaista reaktiota!

Filippiiniläinen, Jen Ampler on hyvin kintynyt isoäitiinsä. Inang on melkein satavuotias eikä pysty liikkumaan yksin. Tyttö huolehtii hänestä, ruokkii ja kylvettää. Hän ei häpeile isoäitiään.

Hän julkaisee ylpeästi kuvia hänestä Facebookissa ja kertoo kuinka paljon hän on saanut isoäidiltään ja kuinka kiitollinen hän on.

1


Inang, olet huolehtinut minusta siitä lähtien kun synnyin. Nyt kun kylvetän ja ruokin sinua, en voi muuta kuin itkeä, sillä muistan miten sinä teit niin minulle kun olin pieni. Olet pian 98-vuotias, joten on minun vuoroni auttaa.

Jokin aika sitten pyysin sinua nousemaan ja kävelemään. Sanoit et että pysty.

Olen aina kiitollinen että et jättänyt meitä.

Minua, sisaruksiani ja äitiäni. Rakastamme sinua ja pyydämme sinua olemaan vahva. Me huolehdimme sinusta. Vaikka et pysty peseytymään tai syömään itse, me olemme sinun jalkasi ja kätesi. Me olemme täällä sinua varten, aivan kuten sinä olit meitä varten. Rakastamme sinua Inang.
Ei kestänyt kauaa kunnes kommentteja alkoi tulla. Tyttö sai paljon lämpimiä sanoja tuntemattomilta ihmisiltä. Kaikki arvostivat hänen epäitsekkyyttä ja omistautuneisuutta. Koskettava julkaisu on jaettu yli 35 000 kertaa. Jos se liikutti sinua, niin jaa se ystävillesi!

6

 


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : elitereaders.com

Reply