Esitämme Albert Einsteinin kirjeen tyttärelleen. Sisältö on yllättävä!

Esitämme Albert Einsteinin kirjeen tyttärelleen. Sisältö on yllättävä!

80-luvun lopulla, Albert Einsteinin tytär Lieserl lahjoitti 1400 kirjettä isältään saamaa kirjettä Hebrew yliopistolle edellyttäen, että kirjeet tulevat julkisuuteen antamaan kuvaa jo kuolleesta fyysikosta. Yksi liikuttavimmista kirjeistä koskee rakkautta. Sen epätavallinen sisältö on alla.

Harva ymmärsi, kun esitin suhteellisuusteorian. Se mitä haluan paljastaa nyt saattaa myös kohdata ymmärtämättömyyttä ja epäluuloisuutta.

1001

Vartioi kirjeiden sisältöä niin kauan kuin tunnet sen tarpeelliseksi tai kun koet, että yleisö saa tietää sisällön. On olemassa vahva voima, mitä tiede ei toistaiseksi ole voinut selittää. Se on voima itsessään, vaikuttaen muihin voimiin. Se on universumin voima, mitä kukaan ei voi ymmärtää. Tämä universaalinen voima on RAKKAUS.

101
Tutkijat, jotka yrittävät selvittää universumin teoriaa, unohtavat kaikkein voimakkaimman voiman.
Rakkaus on valo, loistaen niille, jotka rakastavat ja saavat rakkautta. Rakkaus on vetovoima, saaden ihmiset viehättymään toisistaan.

102

Rakkaus on voima, moninkertaistaen sisäiset voimamme, voitamme itsekkyyden, mikä voi johtaa ihmiset harhaan.
Rakkaus kehittää ja paljastaa. Elämme ja kuolemme rakkauden vuoksi. Rakkaus on jumala ja jumala on rakkaus. Se voima, mikä selittää kaiken ja antaa elämälle tarkoituksen.

103


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : wearelightbeings.wordpress.com

Reply