Esitämme Albert Einsteinin kirjeen tyttärelleen. Sisältö on yllättävä!

Esitämme Albert Einsteinin kirjeen tyttärelleen. Sisältö on yllättävä!


Emme koskaan antaneet sille kunnollista tarkoitusta ja olimme huomioimatta sen aivan liian kauan. Ehkä koska pelkäsimme sitä, ehkä koska rakkaus on ainoa energia universumissa, mihin emme voi vaikuttaa mihinkään. Tehdäkseen rakkaudesta näkyvää, esitin yksinkertaisen vaihdon kuuluisaan kaavaani.
Jos oletamme, että kuten kaavassa E = mc2, ihmissuhteisiin tarvittava energia, mitä saadaan rakkaudesta, kerrotaan valonnopeuden neliöllä, saamme selville, että rakkaus on maailman voimakkain voiman, ilman rajoja!

105

Ihmiset haluavat tutkia ja hallita universumin voimia. Ne ovat lopulta kääntyneet meitä vastaan ja nyt on tuotettava toisenlaista energiaa. Jos haluamme ihmisrodun säilyvän, löytää elämän tarkoituksen, pelastaa maailman, on rakkaus ainoa vastaus. Ehkä meiltä puuttuu kykyä rakentaa rakkauspommi, minkä teho tuhoaisi ahneuden, itsekkyyden ja vihan, mikä hallitsee maailmaa. Muistakaamme, että jokainen meistä kantaa pientä, mutta erittäin tehokasta rakkauden tekijää ja sen voiman voi vapauttaa milloin vain.

106

Jos opimme antamaan tätä universaalia voimaa, tulemme todistamaan, että rakkaus pystyy voittamaan kaiken, koska se on elämän laki. Rakas Lieserl, kadun todella paljon, että en pysty tarkasti kuvaamaan mitä syntymäsi synnytti minun sydämessäni. On ehkä myöhäistä pyytää anteeksi, mutta aika suhteellista. Haluan kertoa sinulle, että rakastan sinua todella paljon ja sinun ansiostasi, löysin vastauksen. Isäsi, Albert Einstein.

104


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : wearelightbeings.wordpress.com

Reply