Hänen äitinsä ei antanut hänen naida rakastaan…. 62 vuoden jälkeen mies sai hänen kirjeensä

Rakkaudesta sanotaan paljon, ja erään teorian mukaan tosirakkaus voittaa kaikki esteet ja kestää kaiken. Joskus täytyy odottaa pitkään löytääksesi tällaisen rakkauden, mutta jos joku on tarkoitettu toiselle ihmiselle, ennemmin tai myöhemmin löytävät he onnen toisistaan. Tässä kauniissa tarinassa mies löysi vanhan lompakon.

Lompakon sisällä oli 3 dollaria käteistä ja kirje, minkä nainen oli kirjoittanut rakkaalleen 60 vuotta sitten, kertoen miten hänen äitinsä ei salli heidän mennä naimisiin ja elää onnellisina elämäänsä.


love-pasLompakon löytänyt henkilö oli niin liikuttunut, että päätti etsiä lompakon omistajan. Valitettavasti lompakossa ei ollut mitään tietoja, mutta kirjeen oli kirjoittanut Hannah, ja siinä oli lähettäjän puhelinnumero alareunassa. Mies ei epäröinyt vaan soitti numeroon löytääkseen naisen, joka oli kokenut tämän tragedian vuosikymmeniä sitten. Kirje kiehtoi sen löytäjää.

love-1Puhelinnumero oli edelleen voimassa, mutta vastannut henkilö sanoi, ettei Hannah enää asunut siinä osoitteessa vaan että hän oli muuttanut läheiseen vanhainkotiin.

Mies pyysi osoitetta ja lähti saman tien tapaamaan Hannahia.

love-5


Kun mies saapui, hoitaja vei hänet kolmanteen kerrokseen, Hannahin huoneeseen. Nainen yllättyi vierailusta ja kun hänelle selvisi vierailun syy, oli hän hyvin otettu, koska hän muisti hyvin elävästi tuon päivän kun hän kirjoitti kirjeen ja tunnusti, että: Tämä kirje oli viimeinen asia mitä pystyin kirjoittamaan Michaelille, ensirakkaudelleni, ainoalle rakkaudelleni. Kaikki eivät saa kokea rakkautta nuorena ollessaan.

Löytääkö mies Michaelin? Jatka lukemista seuraavalta sivulta.

love-2


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : viralescuriosos.com

Reply