Miljonääri hautasi luksus-Bentleyn hautaan. Ihmiset alkoivat kritisoida häntä, mutta he eivät tienneet koko totuutta

Thane Chiquinho Scarpa on yksi kuuluisimmista ihmisistä Brasiliassa, eikä vain omaisuutensa vuoksi. Hän sai äskettäin lehdistön huomion ilmoittamalla hänen luksusautonsa, Bentleyn hautajaisistas. Tapahtuma sai nopeasti huomiota sosiaalisessa mediassa ja jopa televisiossa. Tapahtuma sai heti myös kritiikkiä.

Miljonääriltä kysyttiin miksi hän ei voi käyttää autoa toiseen tarkoitukseen, jos hän ei tarvitse sitä enää. Hän voisi myydä sen ja lahjoittaa rahat hyväntekeväisyyteen. Häntä syytettiin itsekkääksi.

1


Ihmiset eivät kuitenkaan tienneet koko totuutta. Kyseessä ei ollut vain julkisuustrikki saada lehdistön huomiota siihen, miten rikas Scarpa on. Mies halusi saada yleisön huomion elinten luovutukseen.

2


Useimmat ihmiset haudataan arvokkaiden asioiden kanssa. Silmät, keuhkot, sydän, munuaiset, maksa… Hyväkuntoisia elimiä, mitkä voisivat pelastaa tuhansia ihmisiä. Valitettavasti nämä elimet haudataan maahaan. Tähän verrattuna Bentley on arvoton – selitti miljonääri. Valitsiko hän mielestäsi hyvän tavan vaikuttaa ihmisiin?

3


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : exolas.com

Reply