22 vuotta sitten, sen partneri loukkaantui vakavasti. Siitä lähtien tämä määrätietoinen haikara on löytänyt tiensä ihmisten sydämiin

Haluatko tietää mikä se pieni reikä puhelimessasi kameran vieressä on?

Kun ostat älypuhelimen, tiedät että sinulla on kädessäsi pieni pala teknologiaa, missä kaikki on tarkkaan harkittu ja että siinä ei ole mitään sattumanvaraista. On olemassa kahdenlaisia ihmisiä. Niitä, joilla on puhelin ja niitä, jotka haluavat tietää heti mitä he voivat tehdä puhelimellaan ja pystyä käyttämään niitä kaikin mahdollisin keinoin. 

Olemme kiinnostuneita teknisistä tiedoista, erityisesti ostettuamme uuden puhelimen. Mitä uusi puhelin tekee mitä emme ole aiemmin huomanneet? Moni ei huomaa, että kameran vieressä on pieni reikä, mikä on hyvin tärkeä. Se ei valitettavasti ole kaikissa älypuhelimissa, koska se on todella käytännöllinen.


lifebuzz-275f569664174295c321840b8a55e24d-limit_2000
Monet olettavat, että se on reset-painike, mitä pitää painaa esim. neulalla. He ovat väärässä! Koska se on…. mikrofoni! Ja sillä on erittäin tärkeä tarkoitus.

liffff


Koska se on sijoitettu puhelimen kanteen, me emme peitä sitä sormilla mitenkään, soveltuu se erinomaisesti tallennukseen. Puhelimen prosessori varmistaa, että tallennetut äänet ovat selkeitä. Tämän ansiosta äänikomennot toimivat paremmin.

jkiuhiujioj


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : lifebuzz.com

Reply