Hänen äitinsä hylkäsi hänet kenkälaatikkoon, koska hän oli vammainen. 17 vuotta myöhemmin hän nousee lavalle ja saa juryn itkemään

Hänen äitinsä hylkäsi hänet kenkälaatikkoon, koska hän oli vammainen. 17 vuotta myöhemmin hän nousee lavalle ja saa juryn itkemään

Emmanuel Kellylla ei ole ollut helppo elämä. Hän ja hänen veljensä syntyivät Irakiin ja pian heidän syntymänsä jälkeen, heidän äitinsä hylkäsi heidät. Molemmat olivat vammaisia. Sodan aiheuttamien saasteiden vuoksi, poikien raajat eivät kehittyneet kunnolla. Äiti ei halunnut huolehtia heistä enää.

Aluksi he olivat orpokodissa ja myöhemmin hoitokodissa Australiassa, mitä hoiti Moira Kelly. Nainen rakasti heitä paljon. Hän tiesi, että vammaiset tarvitsevat enemmän rakkautta ja tukea kuin heidän terveet ikätoverinsa.


emmanuel-kelly


Epäröimättä hän adoptoi pojat ja antoi heille kaiken, mitä he tarvitsivat. Veljekset ottivat vastaan kohtalon antaman mahdollisuuden. He eivät koskaan valittaneet vammaisuudestaan, mutta kohtasivat paljon haasteita. He uskovat hyvään tulevaisuuteen ja tekevät asioita, joissa ovat hyviä. Vanhempi veli, Ahmed, on Australian edustaja paralympialaisissa ja nuoremmalla, Emmanuelilla on upea ääni. Vuonna 2011, hän osallistui “X Factoriin”, missä hän voitti juryn sydämet ja sai heidät kyyneliin.

Kuuntele hänen erinomainen esitys John Lennonin kappaleesta “Imagine”.


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : DrReaps

Reply