The band Rockin’1000 on yksi epätavallisimmista bändeistä maailmassa, sillä siinä on noin 1200 jäsentä! Kuuntele miten upeasti he soittavat

Miljoonat ihmiset eivät pysty kuvittelemaan elämäänsä ilman musiikkia, tämä pätee niin kuuntelijoihin kuin artisteihin. Ja mitä tapahtuu sitten, kun tuhannet saman genren fanit kokoontuvat yhteen ja jammailevat? Megabändi, jota kaikki rakstavat. Ryhmä Rockin’1000 on hyvin epätavallinen bändi, mikä perustettiin sattumalta.

Viime vuonna noin 1000 ihmistä kokoontui soittamaan Foo Fightersin Learn to Fly. Tämän kokoontumisen tarkoitus oli rohkaista muusikkoja vierailemaan Italian Cesanassa bändin kiertueen aikana. Foo Fightersin keulamies, Dave Grohl, arvosti faniensa luovuutta ja lupasi esiintyä, mutta Rockin’1000 tarina ei loppunut tähän.


Rockin-1000


Yli 1000 soittajan uskomaton esiintyminen vei monien internetin käyttäjien sydämet ja tallennetta on katsottu yli 3,2 miljoonaa kertaa heidän YouTube kanavalla! Projektin menestys yllätti täysin luojat, jotka päättivät jatkaa tätä uskomatonta seikkailua ja ovat järjestäneet lisää minikonsertteja. Rockin’1000 ryhmä on erityinen bändi, koska sillä ei ole omia kappaleita, mutta he soittavat cover-versioita tunnetuista rock-hiteistä.

Bändi tarvitsee paljon tilaa pystyäkseen soittamaan.
rockin-1000-1


1000-1200 ihmisen esiintyminen (määrä kasvaa tasaisesti) tekee uskomattoman vaikutuksen. Sadat rumpujen soittajat, laulajat ja kitaristit saavat väreet kulkemaan selässäsi. Osallistuminen tällaiseen tapahtumaan on upea kokemus. Kuuntele itse miten Rockin’1000 soittaa ja kuuntele kolme upeaa rock-hittiä. Kappale Learn to Fly Rockin’1000 esittämänä. Haluatko kuulla heidän esittämän Smells Like Teen Spirit? Katso seuraavalle sivulle.

Utwór Learn to Fly w wykonaniu Rockin’1000


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : uproxx.com

Reply