Haluatko saada täysin erilaisen puutarhan? Laita tonttuja, kauhuelokuvien inspiroima

Puutarhan omistaminen on monelle unelmien täyttymys ja siksi he, joilla se on, laittavat paljon aikaa ja energiaa siihen, jotta se näyttää hyvältä. Yksi tapa tehdä takapihasta kauniimpi on ostaa esimerkiksi koriste-elementtejä puutarhaan.

Jo vuosia puutarhoja on koristanut puutarhatontut, jotka toisten mielestä ovat ihastuttavia koristeita ja toisten mielestä painajaismaisia patsaita. Pidä mielessä, että puutarhatonttu ei välttämättä ole sitä mitä odotat eikä sen aina tarvitse olla iloinen tonttu lyhdyllä. Se on tämän taiteilijaryhmän viesti.

aavalta sivulta.


scary-gnomes-p


Nämä kanadalaiset taiteilijat ja muotoilijat ajoi yhteen ei vain intohimo taiteeseen vaan myös kauhuelokuvat. The Walking Dead, Dawn of the Dead, 28 Days Later tai Pet Sematary ovat heitä inspiroineet elokuvat ja he loivat uskomattomia zombie-puutarhatonttuja.

Ne ovat aika pelottavia.

scary gnomes (6)


Nämä tontut on täysin käsintehtyjä, ilman muotteja joten siksi jokainen on hieman erilainen. Naapurilla ei varmasti ole samanlaista. Zombie-tonttu ei tule kuulumaan kaikkien suosikkeihin. Löydät lisää kuvia seuraavalta sivulta. Vaikka tonttujen tekoprosessi on aikaa vievä, valikoima on todella laaja:

Bloody Marysta Willie Walkeriin. Kauhuelokuvafani löytää varmasti oman suosikkinsa…

scary gnomes (3)


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : boredpanda.com

Reply