Nämä kaksoset erotettiin syntymässä. Kun he tapasivat viimein, jotain kaunista tapahtui

Sisarukset voivat olla hyvin läheisiä, mutta kaksosten välistä yhteyttä ei voita mikään. Vanhemmat sanovat jatkuvasti, että kaksosilla on salainen kieli, he tuntevat toistensa tunteet, vaikka eivät olisi samassa paikassa ja he pitävät samoista asioista. Se huomataan heti kun lapset kasvavat. Tommy Buchmeyer ja Brandy Guttler tulivat kahden pojan vanhemmiksi.

Hawk ja Mason syntyivät ennenaikaisesti. Heidät erotettiin ja vietiin teho-osastolle. Mason todettiin terveeksi, mutta hänen oli jäätävä happikaappiin. Hawkilla todettiin valitettavasti harvinainen tyrä, mikä esti hänen keuhkojensa kehittymistä. Hänet oli leikattava. ywną terapię. Mason okazał się zdrowy, ale musiał pozostać w inkubatorze, niestety u Hawk był chory na rzadką przepuklinę, która uniemożliwiała mu rozwój płuc. Musiał przejść operację.

3


Muutama viikko myöhemmin lapsi oli tarkoitus leikata. Hän oli levoton koko päivän, kuten hänen veljensä viereisessä happikaapissa. Sitten hoitaja päätti laittaa pojat samaan happikaappiin.

Seuraavalla sivulla näet, mitä sitten tapahtui.

2


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän

Reply