27 vihannesta, jotka näyttävät joltain aivan muulta.

Raskaus oli helvetti hänelle.. Hän ei odottanut, että joku tekisi jotain uskomatonta hänelle!

Tämä tarina oli sosiaalisessa mediassa vähän aikaa sitten. Se kosketti miljoonia käyttäjiä välittömästi. Jos et ole lukenut sitä, on aika tehdä se. Valmistaudu tunteiden vuoristorataan!

Sulkemisaika lähestyy. Viimeisillään raskaana oleva nainen seisoo edessäni. Hän näyttää 24-vuotiaalta. Hän näyttää eksyneeltä. Katsoin häntä tarkemmin ja huomasin, että hänellä oli musta silmä. Hän käänsi katseensa pois.

Kassa: Onko sinulla kaikki mitä tarvitset?
Nainent: Kyllä, haluan maksaa kortilla. Voitko tarkistaa onko sillä katetta?

Kassa: En voi tehdä sitä nopeasti, mutta voin ottaa tavara kerrallaan niin näemme onko sinulla tarpeeksi rahaa. Päästäisitkö muuta asiakkaat ensin.

Nainen: Minulla ei ole paljon aikaa. Kokeillaan ihan tavallisesti. Ehkä minulla on tarpeeksi rahaa. Kassa skannasi nopeasti tuotteet ja otti kortin. Valitettavasti maksua ei hyväksytty.

Kassa: Voinko maksaa käteisellä?

Nainen: En, hän on varmasti sulkenut korttini (kyyneleet valuvat hänen poskillaan).

Kassa: Puhutko kortistasi?

Nainen: Kyllä. Lapsen isä heitti minut ulos tänään. Hän tuli kotiin ja alkoi huutamaan että lapsi ei ole hänen. Hetkeä myöhemmin hän hakkasi minut ja heitti ulos. Nyt näyttää siltä, että hän on sulkenut korttini. En oikein tiedä mitä minun pitäisi tehdä. Onneksi ystäväni sanoi, että voin olla hänen luonaan kunnes löydän työtä. –Siinä vaiheessa asiakkaat puuttuivat tilanteeseen.

Asiakas: Älä huoli. Minä maksan ostoksesi.

Nainen: En voi antaa sinun tehdä sitä.

Asiakas: Ei se haittaa. Äitini ole kerran vastaavanlaisessa tilanteessa. Isäni heitti hänet ulos, koska hän luuli äidin pettävän häntä. Voin kuvitella mitä käyt läpi. Lupasin itselleni etten anna kenenkään paskiaisen tuhota naisen elämää!

Nainen: Ymmärrän, mutta se on paljon rahaa. Minulla ei ole työtä niin en voi maksaa takaisin.

przemoc-ciaza


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : lustiger.net

Reply