Ruotsalaiset tiedemiehet väittävät, että silmienväri määrittää persoonallisuuden. Minun tapauksessani se toimii, entä sinun?

Sanotaan, että silmät ovat sielun peili. Nyt sillä on myös tieteellistä todistusta!

Kun mietimme persoonallisuuttamme, huomioimme usein monet tekijät, mutta saatamme jättää silmät huomioimatta. Sääli! Ne ovat osa meidän ruumistamme, ne voivat kertoa paljon meistä… ja ne on heti nähtävissä!
Ruotsissa, Örebron yliopistossa analysoitiin 428 ihmisen persoonallisuutta, ottaen huomioon heidän silmien väri. He huomasivat, että iiriksen värillä on samat geenit jotka muodostavat meidän etuaivolohkot, joten voidaan todeta, että reaktioissamme ja silmiemme värin välillä on yhteys. Haluatko tietää mitä ominaisuuksia ruotsalaiset yhdistivät tiettyihin silmien väriin? Jatka lukemista! :)1. Mustat / tumman riuskeat silmät.

On mahdollista, että olet synnynnäinen johtaja. Vaikka et tuntisi niin, yllättyisit miten ihmiset ympärilläsi näkevät sinut.
Ihmiset joilla on tummat silmät, koetaan usein mysteerisiksi ja salaileviksi, vaikka he ovat todella ystävällisiä.
Tummat silmät tarkoittavat että ruumissa on enemmän melaniinia. Personality and Individual Differences lehdessä julkaistu tutkimus osoittaa, että ihmiset joilla on erittäin tummat silmät, juovat vähemmän kuin kirkkaammat silmät omaavat henkilöt, samoin kuin he ovat parempia urheilussa, erityisesti niissä lajeissa missä tarvitaan osumatarkkuutta. Tämä johtuu siitä, että melaniini toimii eristeenä solujen välillä. Mitä enemmän melaniinia sinulla on, sitä nopeammin aivot toimivat.
Sinä voit johtaa maailmaa! Löydät sisäisen vahvuuden. Maailma näkee sinussa johtajan.

[foter.com]

1 2. Harmaat silmät.

Harmaat silmät ovat harvinaisia vaikka kyseessä on vain variaatio sinisessä iiriksessä. Jos sinulla on tummat silmät, sinulla on enemmän melaniinia kuin henkilöllä jolla on vaalean harmaat silmät. Uskotaan, että harmaasilmäiset ovat erittäin tasapainoisia ja hienotunteisia, mutta tämä on vain kolikon toinen puoli.
Ehkä he ovat Dr. Jekyll ja Mr. Hyde. Siksi he voivat edetä aina tilanteen vaatimalla tavalla. Avoimuutesi riippuu siitä miten kontrolloit tunteitasi.
Jos sinulla on vaalean harmaan silmät sinä haluat tulla vakavasti otetuksi, mutta samaan aikaan omat mielipiteesi ovat sinulle tärkeitä. Joskus sinulla kestää ilmaista tunteitasi , mutta jos kerrot jollekin totuuden, huolehdit siitä suhteesta kaikin mahdollisin keinoin.

[foter.com]

23. Siniset silmät.

Ihmisillä, joilla on tämä iiriksen väri, ovat vahvoja niin henkisesti kuin fyysisestikin. Tämän vuoksi muut eivät tiedä oletko lintu vai kala ja heillä voi olla negatiivinen käsitys sinusta. Sinua voidaan pitää heikkona ja epäluotettavana.
Ihmisiä joilla on siniset silmät pidetään ujoina ja todella vaatimattomina. Sinisilmäinen lapsi lähestyy uusia asioita ilman itseluottamusta eikä ole kovin avoin ikätovereilleen.
Medical Daily raportoi että sinisilmäiset ihmiset ovat usein kilpailuhenkisiä ja jopa itsekkäitä. Näistä negatiivisista ominaisuuksista huolimatta, University of Pittsburgh School of Medicine tekemän julkaisun mukaan naiset joilla on vaalean siniset silmät kestävät kipua ja stressiä synnytyksessä paremmin kuin he joilla on tummemmat silmät. Tämän tutkimuksen on tehnyt Dr. Inna Belfer. He analysoivat 48 naisen käyttäytymistä raskaana ollessa – 24 vaaleilla ja 24 tummilla silmillä ja tuloksena oli, että vaaleasilmäiset yksilöt selvisivät ahdistuneisuudesta tummasilmäisiä paremmin. Heillä oli myös pienempi riski sairastua synnytyksen jälkeiseen masennukseen.
Jos sinulla on siniset silmät, saatat olla tietoinen luonnosta ja siksi ympärilläsi olevat ihmiset saattavat kokea että et ole yhteydessä heihin?

[foter.com]

3


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : littlethings.com

One Response

  1. S H

Reply