Lääkärit kehottavat vanhempia säilyttämään lastensa maitohampaat. Ne voivat pelastaa heidän hengen!

Pieni irlantilainen ravintola voi kehuskella erittäin epätavallisesta asiakkaasta, tietystä meriotuksesta

Hyvä ruoka houkuttelee aina asiakkaita ravintolaan, joten on tärkeää olla mielenkiintoinen menu ja taitava kokki. Ravintola-alalla on tärkeää hurmata asiakkaat, jotta he tulevat takaisin, luoden säännöllisen asiakaspiirin. Itä-Irlannissa Wicklow’ssa on kiva ravintola “The Lighthouse.”

Se ei oikein erotu kunnes oikea aika tulee ja odotetuin vieras saapuu, se on Sammy. Hänen läsnäolonsa kiinnostaa monia, tehden ravintolasta suositumman. Miksi? Koska Sammy on hylje!


seal-Sammy-p


Sammy on uskollinen ravintolan asiakas ja on käynyt siellä päivittäin vuodesta 2012. Hylje käy syömässä kolmesti päivässä, aina samaan aikaan, yhdeksältä aamulla, yhdeltä ja neljältä. Eläin vain hyppää rannalle ja ryömii kadulle syömään.

Hylkeet ovat hyvin kiehtovia eläimiä.

seal Sammy (5)


Aluperin omistajia harmitti eläimen läsnäolo, mutta hylje käyttäytyikin hyvin kohteliaasti ja rauhallisesti joten he päättivät tutustua siihen ja ruokkia sitä milloin vain mahdollista. Sammy tottui nopeasti ihmisten huolenpitoon ja nyt se tulee päivittäin syömään kolmisen kiloa meren herkkuja, mikä on noin kolmannes eläimen päivittäisestä ruoasta.

Ravintola ja viereinen kalakauppa ovat saavuttaneet paljon huomiota hylkeen ansiosta.

seal Sammy (1)


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : news.dose.com

Reply