Tältä näyttää Fukushima 5 vuotta tsunamin jälkeen, mikä tuhosi ydinvoimalan (21 kuvaa)

Ihminen ei voita luontoa ja sen elementtejä. Tämä käy selväksi kovalla tapaa kun jokin alue joutuu maanjäristyksen, tulvan, tsunamin tai hurrikaanin kohteeksi. Yksi pahimmista luonnonkatastrofeista tapahtui maaliskuussa 2011 kun jättimäinen tsunami pyyhkäisi Japanin ylitse.

Tyynen Valtameren pohjassa tapahtunut maanjäristys aiheutti jättimäisiä aaltoja, jotka olivat yli 10 metrisiä keskiarvoltaan, mutta korkeimpien aaltojen raportoitiin olevan yli 30 metrisiä. Kun ne osuivat Japanin rannikolle, ne tuhosivat kaiken tieltään, mukaan lukien Fukushiman ydinvoimalan.


tsunami-pas


Fukushiman ydinvoimala oli varustettu erilaisilla turvatoimilla luonnonvoimia vastaan, mukaan lukien tsunamit ja maanjäristykset. Valitettavasti suojaseinä oli liian matala suojatakseen tsunamiaalloilta, ja ydinreaktorit tuhoutuivat aiheuttaen lähialueiden saastumisen. Tämä alue tulee olemaan asumattomana vuosia. Tässä on 21 kuvaa, 5 vuotta onnettomuuden jälkeen. Tämä on elävä muistutus siitä mistä japanilaiset ihmiset ovat joutuneet kärsimään.

1. Japanilaiset turvatarkistajat tarkistavat ihmisten säteilyä päivittäin
1102. Tämä musiikkikauppa on nyt hyvin hiljainen
223. Ennen niin täynnä olevan kaupat ovat täynnä hämähäkin verkkoja. Lisää kuvia löydät seuraavalta sivulta

31


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : unbelievable-facts.com

Reply