Kukaan ei halunnut tätä Pitbullia. Se aiottiin jo lopettaa, kunnes hän tuli ja pelasti sen

Kukaan ei halunnut tätä Pitbullia. Se aiottiin jo lopettaa, kunnes hän tuli ja pelasti sen

Pitbulleilla on rotuna erittäin huono maine. Nämä koirat tekevät mitä vain suojatakseen omistajaansa. Ne tarvitsevat paljon työtä hillitäkseen luontaista toimintaansa. Valitettavasti, huono maine on heidän toistama, ketkä eivät ole onnistuneet kasvattamaan näitä koiria.  

Zara, 7-vuotias koira, ei ole elänyt helppoa elämää. Se on palautettu koirakotiin kolme kertaa. Ensimmäistä kertaa koska se pureskeli kaikki kodinkoneet kotona. Toisella kertaa, samassa kodissa ollut toinen koira ei pitänyt siitä. Kolmannella kerralla, Zara olisi halunnut kävelyille, mutta omistajalla ei ollut halua ulkoiluttaa sitä.


1


Zara aiottiin lopettaa kun se palautettiin kolmatta kertaa. 18 kuukauden jälkeen sillä ei ollut kotia, koska kaikki pelkäsivät isoa koiraa. Emma Hindson oli töissä koirakodissa tuohon aikaan. Hän oli koulutukseltaan eläinlääkäri. Jonkin ajan päästä hän alkoi ulkoiluttaa Zaraa. Hänen mukaansa Zara oli hyvin ystävällinen. Se halusi tulla silitetyksi ja tykkäsi nuolla ulkoiluttajaansa.
2


Muutaman lenkin jälkeen Emma päätti viedä Zaran kotiinsa. Hän halusi nähdä miten se käyttäytyisi kotona. Näytti siltä kuin Zara olisi odottanut tällaista mahdollisuutta, sillä lenkin jälkeen se asettui makuulle sohvan viereen, aivan kuin se olisi ollut sen paikka.

3


Kävi ilmi, ett he olivat tarkoitetut toisilleen. Zaran energiamäärä sopi Emmalle, joka on fyysisesti hyvin aktiivinen. Zara on aina omistajansa vierellä. Eteen tuli kuitenkin ongelmia, joista voit lukea seuraavalla sivulla.

4


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : thedodo.com

Reply