Mietitkö sinä koskaan, mitä ne värilliset raidat hammastahnassa tarkoittaa? Etkö? Sinun kannattaisi! Se on hyvin tärkeää tietoa!

Mietitkö sinä koskaan, mitä ne värilliset raidat hammastahnassa tarkoittaa? Etkö? Sinun kannattaisi! Se on hyvin tärkeää tietoa!

Kaikista suosituin tapa pakata semifluid kosmetiikkaa ja hygienia tuotteita on putkiloihin. Voimme ostaa hammastahnaa, käsivoidetta, palsamit j.n.e. putkiloista. Meillä on taipumus kiinnittää enemmän huomiota niiden ulkonäköön kuin mitä ainesosia ne sisältävät. Ennen kaikkea meidän tulisi kiinnittää enemmän huomiota värikkäisiin raitoihin jotka löytyvät putkiloiden sivuilta. 

Ne voivat sanoa paljon siitä mistä ne ovat valmistettu, ilman että tarvitsee tarkistaa tuotteen ainesosia.  Se on yksinkertaisesti ISO laatusertifikaatti joka Europan Unioni ottaa käyttöön turvaamaan turvallisuuttaamme. Lähtiesämme kauppaan, meidän kannattaisi ostaa tuotteita joista löytyy vihreä raita.Green print ehdottaa, että hammastahna on valmistettu käyttämättä kemikaaleja, fluoria tai aspartaamia. Se sisältää ainoastaan luonnollisia aineksia!

Musta väri kertoo, että se koostuu vain kemiallisia ainesosia. Parabeeneistä formaliinia ja niin edelleen. Pahimpia parabeenejä ovat Ethylparabeni, bentsyyliparabeeni, Methylparbeni, isopropyyliparabeeni, Propylparabeni, ja Butylparabeni.

Punainen raita tarkoittaa, että tahna sisältää kemiallisia lisäaineita, kuten leivinjauhetta, parabeeneja, parafiinia, tai alumiinia.

Sininen raita tarkoittaa, että tuotteessa on ainesosia, jotka ovat puoliksi luonnollisia ja puoliksi kemikaalisia.

11

7 8


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : wittyfeed.com

4 Comments

  1. Kasia80
    • Maciej
      • Henryk Yoorevitch
        • Maciej

Reply