Avioeron päivänä, hän antoi vaimollensa kirjeen, kirjeen sisältö on hyvin koskettava…

Nykymaailmassa yhä useammat ihmiset eroavat ja ottavat avioeron. Kun se on ohi, he mylläävät kaiken ulos itsestään, eivätkä pysty lähtemään arvokkaasti ja kunnioituksella ovesta ulos. 

Onneksi kaikki eivät käsittelee eroja näin. Michael asui vaimonsa kanssa 20 vuotta. Kun he erosivat, hän kirjoitti koskettavan kirjeen naiselle.2

“Olemme juuri päättäneet meidän 20 vuotta kestäneen avioliiton. Muutama kuukausi sitten, kun me tunnustimme, että se on parhaaksi, tunsin kuinka maailma, jossa olen asunut hajosi kuin korttitalo. Olin kauhuissani, visio siitä että en saisi elää kanssasi. Tunnet minut paremmin kuin kukaan muu, annoit minulle 20 parasta vuotta elämästäsi. Olit aina siellä, kun tarvitsin sinua. Se voi olla outoa, mutta se on minulle helpompi kirjoittaa kaikki kuin sanoa se.

Sinun pitäisi saada palkinto siitä että elit kaltaiseni ihmisen kanssa 20 vuotta. Kun aika kuluu, ymmärrän, että asuminen minun kanssa 20 vuotta oli melkoinen saavutus. Minulla on tapana olla äkkipikainen, tehdä pilkkaa joka tilanteesta, ja sinun pitäisi odottaa minun käyttäytyvän huonosti useimmissa tilanteissa. Keskityin itseni ja omiin intohimoihin. Menin omieni unelmieni perään, enkä ikinä ajatellut mitä halusit.

4


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän

Reply