Kotiapu antoi sairaan naisen syödä hirvittävää aamiaista. Sukulaiset reagoivat heti!

Hän melkein kuoli tehdessään jotain mitä miljoonat ihmiset tekevät päivittäin. Katso mitä juot!

Rhonda Gessner jakoi epämiellyttävän tarinan siskostaan internetin käyttäjille. Lokakuussa 2001 nainen voi todella huonosti. Hänellä oli vatsakramppeja ja hänen oli vaikea liikkua. Toisinaan hän ei päässyt edes sängystä ylös aamuisin. Lääkärit tekivät testejä, mutta eivät löytäneet mitään.

Oireet pahenivat ja nainen söi 24 eri reseptilääkettä ongelmiinsa. Hän voi niin huonosti, että hän ajatteli usein kuolemaa.

stomach-ache


Hän otti henkivakuutuksen ja hoiti kaikki raha-asiansa kuntoon. Hän päätti tehdä viimeisen matkan lastensa kanssa. 3 päivää ennen lähtöä hän sai uuden, pelottavan diagnoosin. Lääkärit olivat saaneet selville, että hänellä oli MS-tauti ja muita hermojärjestelmän sairauksia.

5aspartamPian tämän jälkeen hänen siskonsa muisti erään artikkelin, minkä tämän ystävä oli hänelle lähettänyt. Hän kysyi siskoltaan mikäli tämä joi paljon kevytlimsoja, kuten Coca-Cola Lightia. Hän sanoi juovansa ja hänelle sanottiin, että se on syypää hänen tilaansa. Tarkemmin sanottuna se on makeutusaine aspartaami. Se on melkein 200 kertaa makeampaa kuin sokeri, mutta siinä on vain vähän kaloreita. Kun se joutuu ruoansulatukseen, voi se aiheuttaa paljon ongelmia terveydelle.
Jatka lukemista seuraavalla sivulla!  

3aspartam


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : gutfuerdich.co

Reply