Hän otti jäätelön lapseltaan ja heitti sen roskiin. Kun kuulet miksi, myönnät, että hän oli oikeassa!

Kirjailija Jaime Primak Sullivanista tuli huonoin äiti lapsilleen yhdessä yössä. Vain ja ainoastaan koska hän osti ensin jäätelöä lapsilleen ja heitti ne sitten roskiin. Hän kirjoitti tapahtuneesta Facebookissa ja muut vanhemmat ovat tukeneet häntä.

Lue mitä hän kirjoitti ja päätä sitten mikäli hän toimi oikein. Hän vei lapset illallisen jälkeen Dairy Queeniin. He tilasivat jälkiruokaa ja odottivat noin 5 minuuttia ja tämän jälkeen nuori nainen, ehkä 17-vuotias, antoi jäätelöt lapsille. Kukaan lapsista ei katsonut myyjää silmiin. Kukaan ei sanonut kiitos. Ei myyjälle, eikä minulle…. Joten odotin. Laskin kymmeneen.

lody


Myyjä katsoi minua hassusti, aivan kuin olisi kuullut ääniä kun seurasin lapsiani ulos. Seurasin lapsia ulos ja kylmän viileästi keräsin jäätelöt pois ja heitin ne roskiin. Kaikki kolme lasta joutui hysterian valtaan. Kun he tajusivat, että minulla on jotain sanottavaa, he hiljenivät. Selitin, että jonain päivänä, jos olemme onnekkaita, heillä olisi työ Dairy Queenissa kuten sillä nuorella naisella joka meitä oli palvellut.

Ja haluaisin, että ihmiset näkevät heidät. Todella näkevät. Katsovat heitä ja sanovat kiitos. Käytöstapoja pitää olla ja niitä on opittava. Joten tänään olen maailman ilkein äiti.

matka


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : Jaime Primak Sullivan

Reply