Kotiapu antoi sairaan naisen syödä hirvittävää aamiaista. Sukulaiset reagoivat heti!

Valokuvaaja kuvasi hylättyä sairaalaa, kun hän kuuli kamalan kirkaisun ja itkua… Kuka se oli?

Amatöörivalokuvaajat saavat inspiraationsa elämästä, joten he näkevät kuvausmahdollisuuksia joka paikassa, jopa niissä paikoissa mitä me muut saattaisimme pitää epämiellyttävinä, rumina ja jopa vaarallisina, esimerkiksi hylätyt rakennukset. Amerikkalainen valokuvaaja Joshua Gold kuvasi hylätyssä sairaalassa New Yorkissa.

Mies luuli olevansa yksin rakennuksessa, minkä vuoksi hän sai melkein sydänkohtauksen kun hän kuuli korkean kiljaisun mikä jäi kaikumaan huoneisiin. Moni olisi varmasti lähtenyt rakennuksesta saman tien, mutta Joshua päätti selvittää mistä ääni tuli.

cat-pas


Itkemisen ääni tuntui tulevan kolmannesta kerroksesta. Kuvaaja tarkisti jokaisen huoneen, mutta ei löytänyt mitään, kunnes hänen huomionsa kiinnittyi ilmanvaihtokanavaan. Kun hän katsoi sinne, näki hän pienen, nääntyneen ja pelästyneen kissanpennun. Joshua tiesi, ettei ylettäisi kissaan joten hän kävi hakemassa tarvikkeita.
Naukuvan kissanpennun ulossaanti ei olisi helppoa.
cat-1


Joshua palasi tikkaiden kanssa. Hän kiipesi alas varovasti, vapautti kissan ja vei sen kotiin. Eläimellä ei olisi ollut mitään selviytymismahdollisuuksia ilman ihmisapua. Ilman vettä ja ruokaa, kissa olisi kokenut pitkän ja tuskaisen kuoleman.

Se miten kissa oli sairaalaan päätynyt, on mysteeri.
cat-2


Kissanpentu oli 4-viikkoinen uroskissa. Joshua nimesi sen Leonardiksi, sairaalan suojelijan mukaan. Nykyään kissa on hyvinvoiva.

Joshua tallensi koko pelastusoperaation matkapuhelimellaan.


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : youtube.com

Reply