Hän teki pienen reiän vesimeloniin ja kaatoi siihen aluminiumia. Siitä tuli jotain mahtavaa!

Hän pelasti hyljättyjä vastasyntyneitä yli 40 vuoden ajan! Hänen tarinansa on koskettava…

Ei ole mikään yllätys että tätä naista nimitettiin parhaaksi lastenpelastajaksi. Hän pelasti 30 hylättyjä vastasyntyneitä roskiksista hänen elämässä.

Lou Xiaoying on tällä hetkellä 88 vuotias vanhempi joka kärsii munaisten vajaatoiminnasta. Vaikka hän oli köyhä, hän tiesi että muut tarvitsivat enemmän apua kuin hän…

Hän eli aina köyhyydessä. Hän hankki elannon poimimalla roskaa. 

Sairaan aviomiehensä kanssa, hän otti huolen lapsista joiden vanhemmat hylkäsi heidät. Li Zinin kuoleman jälkeen, hän ei pystynyt huolehtimaan kaikista vauvoista. Hän piti neljä ja löysi koteja muille.

1 

Nuorin poika, Lou, on vain 7 vuotta vanha. Nainen löysi hänet roskiksessa huonossa kunnossa. 

Hänen korkea ikänsä huolimatta, hän ei voinut jättää poikaa kuolemaan. Hän otti pojan kotiinsa ja piti hänestä huolta. Vauvasta tuli terve ja iloinen poika.

Miracle Mums 40 BabiesKaikki alkoi vuonna 1972, kun hän löysi pienen tytön roskiksessa. Pieni vauva makasi peloissaan roskan päällä. Lou pelasti hänen elämänsä. 

 “Koska minulla oli voima kantaa painavaa roskaa, miten minulla ei voisi olla voimaa pelastaa elämän?” – hän vastasi kysymyksiin.

6“Jokainen lapsi tarvitsee rakkautta ja hoitoa. Se on erikoinen lahja josta pitää huolehtia. En voi ymmärtää, miten ihmiset voivat jättää niitä roskiin!”

Tällä hetkellä Lou on sairaalassa. Hän kärsii munaisten vajaatoiminnasta. Onneksi hän ei ole yksin. Lapset jotka hän pelasti, eivät unohtaneet häntä. Tänään hänellä on suuri rakastava perhe johon hän voi luottaa.

2Näin niitten koti näyttää. Vaikka he elävät köyhyydessä, heidän sydämet ovat täynnä rakkautta, jota hylätyt vauvat antavat.

3


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : mylordkatie.wordpress.com

Reply