Ällöttävä fakta viikunoista, mitä kukaan ei kerro. Niiden sisällä on salaisuus

Spaghettio on ihana kissanpentu, joka menetti silmän onnettomuudessa, mutta ei uteliaisuuttaan maailmaa kohtaan

Kissat ovat uteliaita eläimiä, jotka tykkäävät kiivetä joka paikkaan, työntää nenänsä kaikkialle, kokeilla tassuilla kaikkea ja katsoa sinnekin, minne ei pitäisi. Niiden vartalo on rakennettu kestämään kaikenlaisia stuntteja, mutta joskus kissan vaistot epäonnistuvat, eikä kissa laskeudukaan neljällä tassulle.

Meghan on kissaihminen joka adoptoi uroskissan jokin aika sitten ja antoi sille nimen Spaghettio. Uusi perheenjäsen paljastui hyvin iloiseksi, sosiaaliseksi ja ystävälliseksi kissaksi, mutta se oli todella utelias ja se johti lopulta tragediaan.


Pirate-Cat--p


Meghan ei voinut vastustaa pienen kissanpennun suloisuutta ja päätti ottaa sen kotiin. Kissa oli hyvin päättäväinen ja sitä oli vaikea pitää silmällä.

Kissanpennut saavat monen sydämet sulamaan.

Pirate Cat (9)


Nuoret kissat eivät aina pysty arvioimaan etäisyyksiä kunnolla tai havainnoimaan ympärillä olevia vaaroja, joten ne ovat alttiimpia loukkaantumisille. Valitettavasti Spaghettio, kokematon kiipeilijä, teki myös huonon päätöksen kun se yksi päivä halusi kiivetä tuolille, mutta sen sijaan se onnistui kaatamaan tuolin päälleen.

Pieni kissa ei tarkoita pieniä ongelmia, vaan päinvastoin.

Seuraavalla sivulla näet miten onnettomuus vaikutti kissan elämään. 

Pirate Cat (8)


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : boredpanda.com

Reply