Hän vietti monta päivää ja yötä muuttaen tämän läävän kauniiksi asunnoksi. Uskomatonta miten hän sen teki!

Kun näin tämän korealaisen ilman meikkiä, en voinut uskoa silmiäni. Oletko valmis?

Meikin ihmemaailma. Käyttämällä oikeita tuotteita voit muuttaa kasvojesi muotoa, piilottaa virheitä tai korostaa suuta ja silmiä.

Pienellä harjoittelulla meistä voi tulla kauniimpia kuin oikeasti olemme, korostaa vahvuuksia, piilottaa virheitä. Eyeliner ja ripsiväri korostavat silmiä, puuteri tai meikkivoide peittävät ihon virheitä, poskipuna muuttaa kasvojen muotoa ja korostaa poskia ja huulipuna täyttää kauniisti suun. Vain harvat miehet tajuavat miten meikki vaikuttaa ulkonäköön, jotkut saattavat jopa yllättyä kun he näkevät alastoman totuuden…
koreanka

Alla olevassa videossa näytetään meikin voima, kun eteläkorealainen nainen päätti pestä kasvonsa ja näyttää maailmalle miltä hän todella näyttää.  Tulos on pysäyttävä. Hän ei näytä rumalta, luonnollinen kauneus on jotain mitä meikki ei voi muuttaa, ei edes täydellinen meikki.

Me olemme kauniita, meikillä tai ilman. Meikin tulisi vain korostaa luonnollista kauneutta.Tämä video on ollut netissä kuukauden verran ja sillä on jo yli 7 miljoonaa katselua.

 Jos pidit tästä videosta – jaa se ystävillesi.


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän

Reply