Kun koira kuuli ilotulituksen paukkeen, se piiloutui viltin alle. Yhtäkkiä kissa tuli sen luokse ja teki TÄMÄN!

Itsenäisyyspäivää juhlitaan Yhdysvalloissa 4. heinäkuuta mahtavin menoin. Kaikki nauttivat ilotulituksista paitsi lemmikit. Erityisesti koirat, joilla on erittäin herkkä kuuloaisti. Ne eivät ole tottuneita tuollaiseen meteliin ja panikoivat usein ja pelästyvät jopa niin paljon, että saavat sydänkohtauksen ja kuolevat.

Jotkin lemmikit piiloutuvat eivätkä tule esiin pitkän aikaan, koska pelkäävät äänien tulevan takaisin.


dog-and-cat


Äänen aiheuttama stressi koirilla on niin vahva, että joskus se estää niitä toimimasta kunnolla. Lemmikit saavat ruoansulatusongelmia, ovat aggressiivisia ja nukkuvat huonosti.

fireworks-500235_960_720


Sanotaan, että kissat ja koirat vihaavat toisiaan. Niiden vastahakoisuus toisiaan kohtaan johtuu siitä, että ne ovat kaksi hyvin erilaista lajia. Toisen lajin ystävällinen käytös voidaan tulkita aggressiivisuutena. Tämä johtaa tappeluihin, pieniin tai suuriin. Victoria Eve julkaisi äskettäin kuvan pelästyneestä koirastaan. Koira oli kietoutunut vilttiin ja odotti kärsimättömästi ilotulituksien loppumista. Se ei ollut yksin. Kissan tuli sen vierelle vakuuttaen, että kaikki menee hyvin.
Kissa kietoutui myös vilttiin koiran vierelle ja siinä ne makoilivat kuin parhaat ystävät. Luuletko, että kissa tunsi sydämessään, että sen tulee tukea ”vihollistaan” vai oliko sekin vain peloissaan oleva lemmikki? Tai ehkä pelko tuo myös eläimiä yhteen samalla lailla kuin ihmisiä?
dog-and-cat1


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : honesttopaws.com

Reply