Lääkärit kehottavat vanhempia säilyttämään lastensa maitohampaat. Ne voivat pelastaa heidän hengen!

Hän löi tätä sulavaa laitetta nyrkillä niin, että se irtoaisi hänen iholtaan. Ole varovainen, käytät tätä laitetta päivittäin!

Gareth lähti pyöräilemään Sydneyn (Australia) lähelle Manly Damille. Yhdessä vaiheessa, hänen jalkansa luiskahti polkimelta ja hän kaatui maahan. Hän ei saanut vakavia vammoja, vain naarmuja ja mustelmia.

Mutta valitettavasti hänellä oli matkapuhelin taskussa ja hetkeä myöhemmin hän tunsi terävää kipua ja näki savupilven nousevan housuistaan.

iphone0


Garethin älypuhelin räjähti ja haavoitti ihoa. Puhelin oli niin kuuma, ettei pyöräilijä saanut otettua sitä irti jalastaan. Hän puristi kätensä nyrkkiin ja löi niin lujaa kuin pystyi. iPhone putosi maahan palanut ihon kappale kiinni siinä. On vaikea kuvitella millaista kipua tuo aiheutti.

iphone


Myöhemmin kävi ilmi, että vammat olivat hyvin vakavia ja hänelle oli tehtävä ihonsiirto. Hän oli kytketty kuusi päivää laitteeseen, mikä poisti palaneita ihosoluja.

iphone3


Gareth puhuu tästä tapauksesta julkisesti, koska hän haluaa muistuttaa miten vaarallisia joka päivä käytetyt matkapuhelimet voivat olla.

iphone1


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : heftig.de

Reply