Mietitkö sinä koskaan, mitä ne värilliset raidat hammastahnassa tarkoittaa? Etkö? Sinun kannattaisi! Se on hyvin tärkeää tietoa!

Poika meni äidin luokseen ja kysyi miksi hän itkee. Hänen vastauksensa laittoi pojan ajattelemaan.

– Äiti, miksi itket?” – kysyi pieni poika eräänä päivänä.

– Koska olen nainen

– Vastasi hän nopeasti.

– En ymmärrä… Nainen halasi häntä ja kuiskasi:

– Et varmaan ymmärrä tätä. Älä huoli! Se on aika normaalia. Poika ei päättänyt lähteä ja kysyi isältään saman kysymyksen:

– tiedätkö sinä miksi äiti itkee ilman syytä?

– Poikani, useimmat naiset itkevät ilman syytä. Ne ovat, mitä ovat. Poika kasvoi, eikä vieläkään löytänyt vastausta kysymykseen mikä häiritsi häntä. Eräänä päivänä hän polvistui, ja rukoili, hän kysyi jumalalta saman kysymyksen:

– Jumala, kerro minulle, miksi he aina itkevät?

crying

Jumala kuunteli häntä ja vastasi: – Naiset ovat erityisiä. Hänen hartiat ovat niin vahvoja että ne voivat kantaa koko maailman murheet.

Hänellä on erikoinen kyky joka antaa hänen synnyttää lapsen. Annoin hänelle lujuutta, jota tarvitaan jokapäiväisessä elämässä ja kasvatuksessa.

Olen myös antanut hänelle suuren herkkyyden, jotta hän voisi rakastaa lapsiaan, vaikka he satuttaisivat häntä ja kääntäisivät selkänsä hänelle. Annoin hänelle paljon voimaa, jotta hän voisi huolehtia miehestään, vaikka hänellä on puutteita. Tein hänelle kylkiluut niin että hän voisi suojella hänen sydäntänsä. Minulla on hänen viisautensa, jotta hän tietäisi, että hyvä aviomies ei  koskaan satuttaisi vaimoaan.  kobiety-placza


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : heftig.co

Reply