Lääkärit kehottavat vanhempia säilyttämään lastensa maitohampaat. Ne voivat pelastaa heidän hengen!

Tyttö löysi kaksi pikkuhousunsuojaa. Hän käytti niitä tavalla, mikä yllätti hänen äitinsä ja sai hänet nauramaan

Nuoret näkevät maailman eri lailla. Mikä meille aikuisille on itsestään selvää, voi se olla lapsille outoa ja käsittämätöntä. Heillä on oma selitys melkein kaikkeen ja heistä, he näkevät maailman parhaimmalla tavalla. He käyttävät yksinkertaisinta tapaa ajatella, mikä usein johtaa väärinymmärrykseen, nauruun tai suureen pettymykseen.

Hazel Hulse oli todella yllättynyt, kun hän eräänä päivänä näki kaksi pikkuhousunsuojaa kenkälaatikossa. Kävi nopeasti ilmi, että hänen nuorin tytär Sophia oli laittanut ne sinne. 5-vuotiaan selitys oli niin hauska, että Hazel päätti julkaista sen Facebookissa.

sanitary-napkin-insoles


En voinut lopettaa nauramista tänään! Sophia oli pukemassa koulupukua. Minä halusin hänen pukevan kengät, joten menin hakemaan niitä kenkälaatikosta. Sitten näin kaksi pikkuhousunsuojaa. Kysyin häneltä: Miksi laitoit ne tähän laatikkoon? Hän pyöritti silmiään ja vastasi: Äiti, ne ovat pohjalliset. Ne tekevät kengistä mukavat. Olet niin hassu!

sanitary-napkin-insoles1


Kuten näet, lasten mielikuvituksella ei ole rajoja. Toivotaan, että kun aika koittaa, äiti selittää, mihin tarkoitukseen pikkuhousunsuojat todella ovat.

sanitary-napkin-insoles2


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : littlethings.com

Reply