30-vuotiaan hevosen ruho piti käyttää villikissojen ruoaksi. Uskomaton muutos...

Äiti jätti miehensä kahden lapsen kanssa vain kahdeksi päiväksi. Se riitti miehelle ymmärtämään miten paljon äiti panostaa perheestä huolehtimiseen!

Mies palasi kotiin kovan työnpäivän jälkeen ja oli aivan loppu. Hän istui tuoliinsa, laittoi television päälle ja alkoi katsomaan peliä. Hänen vaimonsa pyysi miestä auttamaan kotitöissä, mutta mies kieltäytyi. Tämä satutti vaimoa ja hän jätti talon ja lapset miehelle hoidettavaksi kahdeksi päiväksi.

Miten mies pärjäsi? Saat sen selville lukemalla miehen vaimolleen kirjoittamassa kirjeessä.

zostawila-mu-dzieci


Kultaseni,

Meillä oli iso riita kaksi päivää sitten. Tulin kotiin iltakahdeksalta. Olin väsynyt ja halusin katsoa peliä. Näin, että sinäkin olit väsynyt ja huonolla tuulella. Lapset käyttäytyivät myös huonosti ja nuorin ei halunnut millään nukahtaa. Mitä minä tein? Korotin television ääntä, jotta vältyin kuulemasta kaikkea sitä. Se sai sinut entistä vihaisemmaksi. Laitoit äänen pois ja pyysit minua auttamaan.

2


Vastasi vihaisesti: “Olin töissä koko päivän, jotta sinä voit olla kotona ja leikkiä lasten kanssa.” Suutuit ja lähdit. Sitten sain kokea miltä tuntuu huolehtia lapsista koko päivän, ilman että ehtii edes suihkussa käydä. Opin miten lämmittää maitoa, huolehtia lapsista ja siivota keittiötä samaan aikaan.
Jatka lukemista seuraavalla sivulla! 

3


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : heftig.de

Reply