Katso, mitä tämä mies löysi vaimon vaatekaapista. Se oli hänelle dramaattista.

Katso, mitä tämä mies löysi vaimon vaatekaapista. Se oli hänelle dramaattista.

Hänen vaimonsa oli menehtynyt pitkän sairauden jälkeen. Hän oli kuollut toissapäivänä, mutta mies ei voinut toipua menetyksestä, kun hän näki ympärillään esineitä, jotka muistuttivat hänelle vaimostaan. Vaimo tykkäsi käydä ostoksilla ja ostaa paljon kaikenlaisia tavaroita. Mutta monia noista tavaroista ei oltu käytetty kertaakaan. Nämä kaikki esineet vaikuttivat siihen, että mies tunsi olonsa surkeaksi, surulliseksi ja yksinäiseksi…

Hän kysyi koko ajan itseltään: Miksi vaimo oli niin säästäväinen ja keräsi kaikkia noita tavaroita, miksei hän käyttänyt niitä? Miksi he eivät käyttäneet ikinä parasta astiastoaan?

Kaikkien, jotka elävät samalla tavalla, kannattai miettiä sitä kovasti.

Säästäminen ja tulevaisuudesta huolehtiminen on todella arvokasta, mutta… mitä jos tulevaisuutta tulekaan? On tärkeää nauttia jokapäiväisestä elämästä ja siitä, mitä meillä on tässä ja nyt. Elä täyttä elämää, arvosta jokaista henkeä, osta, mitä haluat ja käytä sitä, mitä ostat! Et tiedä, mitä huomenna tapahtuu ja milloin nämä ainutlaatuiset hetket tulevat. Jokainen hetki läheistesi kanssa on tärkeä!

Jaa tämä tarina muille, jotta kaikki näkevät, mikä elämässä on tärkeää.


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän

Reply