Kauhistunut äiti käänsi tyttärensä pois kun hän näki tatuoidun motoristin huiskuttavan tytölle. Hän teki ison virheen!

Tatuoitu motoristimies meni tytön luokse joka oli vanhempineen autossa. Mies hymyili ystävällisesti ja huiskutti. Äiti kauhistui tätä käytöstä ja käänsi tyttärensä poispäin ja kielsi häntä puhumasta tämän ”syntisen motoristin” kanssa. Mies tunsi itsensä loukatuksi ja julkaisi seuraavan vetoomuksen Facebookissa.

Perheelle punaisessa maasturissa.

 

Kyllä, olen iso 130-kiloinen, tatuoitu motoristi. Juon olutta, kiroilen ja näytän siltä, että voisin syödä sielusi jos katsoisit minua väärin.
Se mitä et tiedä, on että olen ollut onnellisesti naimisissa 11 vuotta, lapseni kutsuvat minua isiksi. Olen valmistunut yliopistosta, äitini on ylpeä minusta ja hän kertoo usein miten onnekas hän on kun hänellä on minut poikanaan. Sisarusteni lapset ovat aina iloisia minut nähdessään.
Kun tyttäreni mursi kätensä, itkin enemmän kuin hän. Luen kirjoja, autan ihmisiä, kunnioitan veteraaneja ja itken jopa elokuvissa..
Joten seuraavalla kerralla kun hymyilen ja tervehdin tytärtäsi ja sinä tartut häneen ja sanot hänelle “Ei kultaseni, me emme puhu likaisille motoristeille”, muista että tämä likainen motoristi olisi ensimmäinen joka juoksisi teidän palavaan talon pelastamaan tyttösi kultakalaa, jotta hän ei olisi surullinen.

motocyklista

3

 


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : hefty.co

Reply