Tähdet ja julkkikset ovat tavallisia ihmisiä, joilla on samat kauneusvirheet kuin meilläkin. Katso vaikka kuvia heistä ilman meikkiä

Elokuvatähdet, viihde- ja televisiojulkkikset näyttävät yleensä täydellisiltä: hyvin pukeutuneita, hiukset laitettu, meikit naamassa ja upea iho ja kiiltävät hiukset. Heidän ulkonäkönsä on kadehdittavaa, mutta sinun pitäisi kysyä itseltäsi, onko se totta? Ulkonäöstä huolehtiminen on osa näyttelijän tai laulajan työtä, mikä osaltaan auttaa houkuttelemaan lisää kuuntelijoita ja katsojia.

Ulkonäöstä huolehtimisessa ei ole mitään vikaa, mutta emme saa joutua sen illuusion valtaan, että joku on täydellinen. Totuus on, että kukaan ei ole täydellinen eivätkä myöskään tähdet, vaikka he yrittävät näyttää nuoremmilta. Jos tunnet itsesi huonoksi katsoessa näitä kuvia kuuluisista henkilöistä, on sinun nähtävä miltä he näyttävät ilman meikkiä ja kaikki huolesi häviävät.


Celebrities-Without-Makeup-p


Meikki voi muuttaa täysin kasvoja: ensinnäkin, meikkivoide peittää kaikki virheet ja sitten korostetaan vahvuuksia esimerkiksi silmien väriä. Tähdet työskentelevät parhaiden meikkitaiteilijoiden kanssa, joten heidän meikkinsä parantaa heidän luonnollista kauneutta, joten katso miltä he näyttävät ilman meikkivoidetta, maskaraa ja muita tuotteita.

Kuka näistä naisista on vaikein tunnistaa?

1. Uma Thurman

Celebrities Without Makeup (7)


2. Sharon Stone

Celebrities Without Makeup (9)


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : 60secondslist.com

Reply