Muutama fantastinen tapaa käyttää joulukuusen valot. Katso, miten voit käyttää niitä!

Yleensä valot käytetään joulukuusen koristelemiseen tai kotona joulun aikaan. Se on myös erottamaton osa parveke koristelun, kauppa rintamilla, baareilla, ja tavarataloissa.

Mutta kannattaa muistaa, että he eivät vain tarvitse käyttää kausi sisustuksena,  ne voidaan myös käyttää joulun jälkeen viileisiin tarkoituksiin. Katso muutama kekseliästä tapaa käyttää joulukuusen valot.1. Tulipalo kotona?

Miksi ei! Jotta tämä kaunis sisustus onnistuisi, sinun täytyy valmistettava muutama tikkua, liimaa, alumiinifoliota, jotain materiaalia, ja muutama kirkasta kiveä. Askel-askeleelta ohjeet , miten tehdä on annettu kuvassa.

(vk.com)

10


2. Galactic pulloja.

Jos haluat saada efektiä kiiltäviin pulloihin, silloin sinun on vain, leikattava reikä pohjaan ja työntävä sisälle jouluvalot. Jotta tulisi parempi lopputulos, kokeile pulloja eri kokoissa, väreissä ja muodossa.

(vk.com)

93. Kiiltävä kirjallisesti.

Jos sinulla on tyhjä seinä huoneessasi, jota et tiedä miten kaluttaa, niin käytä idea kuvassa tekstin alla. Sinun on pistävä vähän pieniä nauloja seinään ja ripustettava valot niihin.

84. Epätyypillinen joulukuusi.

Tässä tapauksessa sinun täytyy valmistautua muutamalla koivu oksalla, vanhoilla ikkunanpuitteilla ja jouluvaloilla tietenkin. Koko asia näyttää todella mukavalta!

(pinka.pl)

7


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän

Reply