Jos kissasi joskus käyttäytyy tällä tavalla, se yrittää kertoa jotain hyvin tärkeää.

Kissat eivät ilmaise itseään samalla tavalla kuin koirat. Ne eivät ole niin ulospäin suunnattuja, mutta se ei tarkoita ettei he voisi rakastaa omistajaan. Ne eivät ilmeisesti erotu paljon koirista.

Katso 100 tapaa kissa voi ilmaista tunteitaan.1. Voitonmerkin tuominen kotiin. Jos kissasi tuo kotiin kuolleen hiiren, sinun pitäisi olla iloinen. Kissa tekee sen koska se näkee sinua perheenjäsenenä, ja yrittää opetta sinulle metsästää.

12. Hankaaminen. Kun kissa lähestyy sinua ja painautuu vaikka sinun jalkaan, se tarkoittaa että te olette samalla tasolla. Kissan tuoksu tarttuu sinuun, ja se muistaa sinut. Se ilmoittaa sinun olevan sen kaveri.

23. Raaputtaminen. On olemassa monta mielenkiintoista teoriaa siihen, miksi kissat tekevät näin. Mutta yksi asia on selvä, ne eivät halua satuttaa sinua! Käytös kertoo, että kissa on iloinen ja turvallinen.

34. Nuoleminen. Kissat näyttävät iloa ja yhtenäisyyttä kun ne nuolevat. Se on usein niitten elämän ensimmäinen kokemus. Enne kuin pieni kissa avaa silmänsä, sen äiti nuolee sen puhtaaksi.

45. Pureskeleminen. Rauhoitu! Kissa ei vieläkään halua satuttaa sinua. Se on sen tapa “pussata” ja näyttää sinulle, että se tykkää sinusta. Tämä voi myös olla leikin merkki.

7


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : boredomtherapy.com

Reply