Mietitkö sinä koskaan, mitä ne värilliset raidat hammastahnassa tarkoittaa? Etkö? Sinun kannattaisi! Se on hyvin tärkeää tietoa!

Tämä nainen kerää kaatuneiden puitten tynkiä ja tekee niistä mahtavia taideteoksia! Lopputulos on mahtava!

Ajan myötä taide kehittyy ja saa enemmän tarkoitusta. Monilla ihmisillä se ilmestyy erin tavoin. Jotain jota jonkun mielestä on vandalismia, on toisten mielestä taidetta. Juuri siksi löytyy jotain taidetta kaikille.

Tavallinen nuori, jota ei kiinnosta historialaisen taitelijoiden työt, voisi helposti sanoa: Tämä on jotain minulle. Nuoret ihmiset haluavat usein kokeilla uusia asioita ja löytää omia lahjakkuuksia.Jotkut maalavat seinille, jotkut valokuvaavat, ja jotkut jopa kokeilevat surrealistista taidetta.

Muistakaa että jotain jota tänään katsotaan tyhmänä, voi ajan myötä kehittyä johonkin tunnettuun ja rakastettuun taidemuotoon. New Yorkissa asuva taiteilija Alison Moritsugu maalaa kauniita maisemia puitten tynkiin, ja ne kuvaavat luonnon kauneutta. Hänen työnsä leviää nopeasti maailmalla, ja hänen työtään katsotaan hyvin kauniilta. Voit nähdä muutaman tästä.

obrazy-na-drewnie

 

2


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : www.boredpanda.com

Reply