30-vuotiaan hevosen ruho piti käyttää villikissojen ruoaksi. Uskomaton muutos...

Nimettömän sormen pituus kertoo persoonallisuudestasi. Tiedätkö mitä se kertoo sinusta?

Käsiämme pidetään käyntikortteinamme, koska ne ovat näkyvin osa vartalossamme. Käsistä näkee millainen asenne meillä on henkilökohtaista hygieniaa kohtaan. Mutta käsissä on myös tietoa persoonallisuudestamme. Kun mietimme mitä viestejä käsissämme on, mieleen tulee käsistä lukeminen.

Mutta nämä käsien linjat eivät ole ainoita asioita mitkä voivat kertoa jotain meistä ja persoonallisuudestamme, myös sormemme voivat tehdä sen. Nimettömän sormen pituus on yhteydessä testosteroniin mitä naisen vartalo tuotti raskaana ollessaan. Kun testosteroni tuli sikiöön, se muuttaa sen ulkonäköä ja luonnetta, ja tämän vuoksi nimetön sormi voi kertoa millainen ihminen olet.


dłonie-pasVaihtoehto 1: Nimettömän viimeinen nivel on samalla tasolla kuin pikkusormen pää. Ihmiset joilla on tällaiset sormet ovat usein hyväntahtoisia ja auttavaisia. Joskus tällaiset ihmiset koetaan päällekäyviksi tai aggressiiviseksi, koska he eivät pelkää ottaa riskejä ja haluavat kohdata uusia asioita. Tällaiset ihmiset sopivat sotilaiksi, insinööreiksi ja he nauttivat pantomiimeista.
dlon-1Vaihtoehto 2: Nimettömän viimeinen nivel on alempana kuin pikkusormen pää. Ihmiset, joilla on suhteellisen lyhyet sormet, ovat hyvin itsevarmoja. Siksi tällaisia ihmisiä pidetään usein narsisteina, koska heillä ei ole mikään kiire tai halua toimia muiden ihmisten kanssa. Tällaiset ihmiset eivät myöskään tee aloitetta usein romantiikassa. Löydät kolmannen kuvauksen seuraavalta sivulta.
dłoń-2


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : higherperspectives.com

2 Comments

  1. Kädestä lukija
  2. tipi

Reply