30-vuotiaan hevosen ruho piti käyttää villikissojen ruoaksi. Uskomaton muutos...

Hän tuli kouluun vaaleanpunaisessa t-paidassa ja hänen ystävänsä alkoivat kiusata ja pilkata häntä. Sääli, sillä heillä ei ollut hajuakaan mikä tarkoitus paidalla oli…

Neljäsluokkalainen William Gierke Sheboygan Fallsin ala-asteella Wisconsissa tuli yhtenä päivänä kouluun pukeutuneena vaaleanpunaiseen paitaan, missä oli teksti “Tough Guys Wear Pink.” Hän laittoi sen päälleen koska hän halusi tukea naisia, joilla on rintasyöpä. Hän halusi myös saada ikätovereilleen tietoa tästä.

Hän ei kuitenkaan onnistunut tässä. Hän palasi kotiin itkuisena koska hänen kaverinsa olivat kiusanneet häntä koko päivän. Häntä kutsuttiin nössöksi vain koska hän piti vaaleanpunaista paitaa.

1


Hänen äitinsä oli murheen murtava kun hän myönsi että pelkää mennä kouluun. Hänellä ei ollut koskaan ollut tällaisia ongelmia.

2


Viikkoa myöhemmin poika näytti äidilleen kuvan, mikä teki äidin todella onnelliseksi. Kuvassa hän näki poikansa ja yhden koulun opettajista, herra Winterin. Molemmat katsovat onnellisesti kameraan, mutta se ei ollut se mikä vei äidin huomion kuvassa. Mitä opettaja teki tukeakseen lasta?

Katso lisää seuraavalta sivulta!

3


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : littlethings.com

Reply