Nainen antoi kodittomille ruokaa, hän ei tiennyt, että tämä tekisi hänestä tunnetun ympäri maailmaa!

Heikompien auttaminen, meillä monilla on verissä. Moni meistä pysty ojentamaan auttavan käden heille jotka sitä tarvitsevat, odottamatta mitään vastineeksi. Tämä asenne on mahtava. Silti, vaikka me harvoin epäröimme auttamista muissa hyväntekeväisyyteen kampanjoissa, me välttelemme kodittomia kaduilla.

Emme halua niiden vaivaavan meitä tai heidän antavan meille mitään huomiota. Mutta kaikki eivät ole sellaisia. Karine Gembaue osoitti tämän, joka oli matkalla New Yorkissa, jakoi hänen ruokansa kodittoman kanssa.Koko tapaus levisi nopeasti ympäri maailmaa, koska hän auttoi… Richard Gere joka kuvasi kohtausta hänen uusimpaan elokuvaansa. Amerikkalainen filmitähti, jolla on miljoonia tilillään, esitti koditonta ihmistä, joka yritti muodostaa menetetyn yhteyden tyttäreensä. Näyttelijä itse huomaa, että ihmiset eivät yleensä kiinnitä huomiota kodittomiin, vaan he vältellä niitä.

383

480


Nainen käveli poikansa kanssa kadulla kun hänen poikansa huomasi kodittoman miehen etsivän ruokaa roskapöntöstä. Hän antoi hänelle pizzan jotka he olivat aiemmin ostaneet. Huonolla englannillaan hän pyyteli anteeksi että pizza oli ehtinyt jäähtyä. Seuraavana päivänä, kun hän luki lehden otsikot hän sai tietää keskeyttäneensä elokuvatiimin työtä.

1167

2107

663


Gere myönsi että hän ei ikinä unohtaisi naisen ystävällisyyttä. Sillä tuollaista ystävällisyyttä ei saisi unohtaa, mutta julkistaa, että ihmiset eivät pelkäisi mennä ihmisen luokse joka tarvitsee apua ja auttamaan!


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : izismile.com

Reply