Tämä jännittävä kuva on liikuttanut koko maailmaa… Pojanpoika pitelee sylissään sairasta isoäitiään. Lue koko tarina!

28-vuotias Giancarlo Murisciano julkaisi uuden vuoden aattona Facebookissaan erittäin liikuttavan kuvan. Hän pitelee sylissään 87-vuotiasta isoäitiään Antoniota, joka kärsii Alzheimerin taudista. Kuvasta tuli nettihitti ja sillä on yli 4,600,000  tykkäystä!

Haluatko tietää miksi? Kuvatekstissä lukee näin:

Tämä on rakkauteni. Joulukuun 31. päivä ei ole elämäni paras päivä, vaikka se onkin osa sitä. Se olit ennen sinä, isoäiti, joka piti minua sylissä… Tänään teen saman sinulle, ilman häpeää ja pelkoa. Muistutan kaikille, että elämässä pitää taistella. On helppoa kirjoittaa se Facebookissa, mutta oikeassa elämässä…. se ei ole helppoa.

Nämä sanat meidän pitää aina muistaa. Tämä on minun uuden vuoden toivotus vuodelle 2015. Kaikkien tulisi olla rakkaittensa kanssa, jotka ovat lohduttaneet heitä ja tuoneet iloa heidän elämäänsä.

1


Isoäiti on huonossa kunnossa, mutta Giancarlo ei anna periksi ja huolehtii hänestä. Nainen tunnistaa hänet harvoin, vaikka pojanpoika on hänen kanssaan joka päivä. Giancarlo haluaa, että isoäiti tuntee olonsa rakastetuksi.

Corriere della Seran haastattelussa hän kertoi että hän asui isovanhempiensa kanssa ja että hän on paljon velkaa heillä. Joten hänellä ei ole vaihtoehtoa…

Jos tämä juttu liikutti sinua niin jaa se ystävillesi Facebookissa!

2


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : clarin.com

Reply