Etkö pidä hämähäkeistä ja koista? Näe niitä jotka voisivat olla ystäväsi. Tämä ei ole pila, katso itse!

Tämä nainen pelasti Pitbullin, mutta kukaan ei kertonut hänelle mahdollisista seurauksista…

Pitbullit ovat yksi aliarvotummista koirarotuista. Heillä on vaarallinen ja aggressiivinen maine, ja siksi monessa kaupungissa Yhdysvalloissa on projekteja kieltääkseen heidän lisääntymistä. On jopa paikkoja, missä ei ole sallittua asua pitbullin kanssa samassa talossa kun muita ihmisiä!

Onneksi on olemassa ihmisiä jotka eivät usko epäreiluihin mielipiteisiin tästä rodusta ja he puhuvat ja kirjottelevat rohkeasti siitä.

pitbull1

Yksi niistä ihmisistä on Ashley Gulla. Nainen kuvaa blogissaan seikkailunsa ja erehdyksens hänen pelastetun pitbullin kanssa nimeltään Romeo.

Se alkoi siitä että Ashley päätti ottaa kotiin pitbullin joka oli vaikeassa tilanteessa. Aluksi pariksi päiväksi.

Tyttö tiesi alusta asti että koira on kiitollinen pelastuksesta. Ei kukaan kuitenkaan kertonut hänelle miltä elämä näyttäisi vaarallisen rodun edustajan kanssa… niin Ashley kirjoitti kirjeen, jonka otsikko oli: “Mitä minulle olisi pitänyt kertoa ennen kuin pelastin pitbullin.”

 

“He kertoivat minulle että tämä koira on vahva. Se painaa noin 67 kiloa, saattaa olla tottelematon, mutta kovan harjoituksen ansiosta se muuttuisi paremmaksi. Sanoin itselleni: Tulen toimeen sen kanssa. Mutta vähän ajan päästä totesin että minulle olisi pitänyt kertoa jotain muuta.

Tämä koira on seikkailu.

Tulet kokemaan elämäsi ihanimmat vuodet sen kanssa!

pitbull2


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : boycottthebs.com

Reply