Hän teki pienen reiän vesimeloniin ja kaatoi siihen aluminiumia. Siitä tuli jotain mahtavaa!

Vaikka hän ei ole luonnonkaunis, hän on tehnyt enemmän kuin kukaan laiha malli. Katso maailman epäsovinnaisimmat mallit!

Moni nuori kärsii huonosta itsetunnosta. Heidän epävarmuutensa joutuvat usein yleisestä kauneus standardista ja täydellisen ulkonäön edistämisestä. Nuoret vertailevat usein itseään ”täydellisiin ihmisiin” ja uskovat olevansa huonompia. Siitä ongelmat alkavat.

Nuoret masentuvat, koittavat äärimmäisiä dieettejä, ja jopa käyttävät alkoholia tai muita päihteitä. Mutta onko se oikein? Olemme nähneet monta kertaa kuinka julkkisten kuvat on muokattu ja photoshopattu, niin että kenestä tahansa voi tulla kaunis.

Suuri osa malleista ovat “klassisesti kauniita” jotka eivät erity toisilta naisilta. On myös niitä jotka ovat kauan päivän standardista. Mutta se ei estä niitä saavuttamasta tavoitteensa. Tässä on maailman 10 epätyypillisimmistä malleista!


1. Chantelle Brown-Young. Tämä kaunis nainen kärsii epätavallisesta ihosairaudesta. Hän ei peitä kasvojansa meikillä, mutta näyttää sitä ylpeästi. Hän sai kuuluisuutta rohkeudessa vuoksi.

12. Viktoria Modesta Moskalova. Vuonna 2007 hän menetti jalkansa onnettomuudessa. Mutta tämä ei estänyt häntä tulemasta tunnetuksi. Tänään, Victoria on yksi maailman tunnustetuimmista malleista.

23. Shaun Ross. Shaun maailman ensimmäinen albiino malli. Hänen lapsuutensa ei ollut helppo. Häntä kiusattiin ja hän joutui usein naurun alaksi. Nyt hän on aito tähti. 34. Tess Holliday. On maailman suurin malli. Hän käyttää XXL kokoisia vaatteita. Hän allekirjoitti juuri sopimuksen MiLK Modeling Agencyn kanssa.

4


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän

Reply