27 vihannesta, jotka näyttävät joltain aivan muulta.

Turisti löysi tien varresta kuolevan pitbullin. Muutama tunti myöhemmin hän sai tietää järkyttävän totuuden…

Andi Davis oli vaeltamassa vuoristoreiteillä Phoenixin reservaatissa yksin, kun hän yhtäkkiä kohtasi epätavallisen ja järkyttävän näyn. Tien varressa makasi uupunut pitbull, mikä oli surullinen näky.

Nainen ei voinut jättää koiraa siihen – hän antoi koiralle vettä, arvioi koiran kunnon ja nosti 25 kiloisen koiran syliinsä ja palasi miehensä ja tyttärensä luokse.

1-logo

Vaikka Andi rakasti koiria, hänen päätöksensä ei ollut helppo, hänellä oli huonoja kokemuksia pitbulleista. Saman rotuinen koira hyökkäsi hänen saksan paimenkoiran kimppuun kävelylenkin aikana. Andi tiesi kuitenkin, että jos hän ei auta koiraa, koira kuolisi siihen paikkaan. Polku takaisin olisi vienyt normaalisti 30 minuuttia, mutta nyt hänellä kesti 2 tuntia ja hän tunsi itsensä todella stressaantuneeksi – ei vain koska matka oli vaikea, vaan koska koira saattoi olla arvaamaton.

Kun hän pääsi perille, hän vei perheineen koiran Phoenix Human Societyyn. Koira ja hänen tyttärensä Jessica kiintyivät heti toisiinsa. Eläinsuojassa he tekivät järkyttävän huomioin. Koiraa oli ammuttu! Luoti oli vahingoittanut kaulavaltimoa eikä sen poistaminen onnistuisi riskittä. Oli myös mahdollista, että koira menettäisi jalkansa operaation aikana …

Perhe päättä taistella koiran elämästä ja jättivät koiran eläinlääkärin hoitoon. Muutaman päivän päästä he palasivat katsomaan koiraa ja mahdollisesti viemään sen kotiinsa. Ilmeni, että koirassa oli paljon elämänhalua. Operaatio oli onnistunut ja koira oli täynnä energiaa.

2


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : www.rd.com

Reply