Pieni tyttö syntyi ilman jalkoja ja hänen äitinsä hylkäsi hänet kadulle. Et usko kuka hän on tänään! Hän tienaa $1000 joka päivä.

Äiti menetti tyttärensä julkaistuaan hänen kuvansa Facebookiin! Sen ei olisi pitänyt päättyä näin…

Monille ihmisille Internet on siunaus, mutta monet eivät tajua miten vaarallista se voi olla. Eräs äiti sai kokea karvaasti tämän. Kuvittele itsesi hänen kenkiin. Saat ystäväpyynnön tuntemattomalta ihmiseltä. Tiedät, että et tunne tätä ihmistä. Katsot hänen profiilia. Hän vaikuttaa kivalta, joten hyväksyt pyynnön.

Ollaan kuitenkin virtuaalimaailmassa, jossa ihmisen lisääminen ystäväksi tai poistaminen ystävistä ei ole sen kummallisempaa. Mitä tapahtuu myöhemmin? Unohdat koko tilanteen ja elämä jatkuu. Sinulla on paljon vastuuta, lapsesi aloittaa koulun eikä sinulla ole aikaa keskittyä sosiaalisiin medioihin. 

1

2Olet hyvin ylpeä tyttärestäsi – hän on ottanut suuren askeleen elämässään. Otat söpöjä kuvia tyttärestäsi ja julkaiset ne otsikolla ”Tänään on suuri päivä! Uskomatonta miten nopeasti aika menee”. Taggaat kuvaan koulun ja sen osoitteen ja odotat ystäviesi reaktioita.

Se mitä tapahtuu seuraavaksi on kamalaa. Vähän aikaa sitten ystäväksi hyväksymäsi henkilö näkee mitä olet kirjoittanut ja missä tyttäresi käy koulua. Hän on lähettänyt jo viestin sadoille ihmisille kommentilla:

”6-vuotias saksalainen tyttö. Vaaleat hiukset ja ruskeat silmät. Vain 5000 euroa!”3

8


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : heftig.co

Reply