Aviopari oli lähellä avioeroa ja tuhlasi useita vuosia tähän. Yksi lause muutti kaiken!

Netissä jaetut tarinat ovat usein viihdyttäviä, ne osoittavat, että on aivan sama missä päin maailmaa asut, on meillä samat elämän ilot ja surut. Ihmiset kertovat tarinoita elämästään auttaakseen muita, neuvoakseen ja näyttääkseen, että kaikki ongelmat ovat ratkaistavissa.

Tällaisen tarinan kertoi Richard, kirjailija, joka melkein menetti elämänsä rakkauden, vaimonsa Kerin.
żony Keri.Kriisejä tapahtuu jokaisessa perheessä, se on normaalia, mutta on tärkeää miten ne käsitellään. Mennessämme naimisiin, olimme kaksi ihmistä hyvin erilaisilla persoonallisuuksilla, mutta selvisimme siitä. Ajan kuluessa tulleet raha ja maine eivät auttaneet. Selvittämättömät jännitteet olivat niin raskaita, että olin helpottunut päästessäni markkinoimaan uutta kirjaani. Meistä alkoi tulla toistemme vihollisia, tappelimme päivittäin pikkujutuista. Emme pystyneet puhumaan toistemme kanssa.

raretofindbabe.tumblr.com

zwiazek


Kiertueella ollessani, soitin Kerille ja puhelustamme tuli pahin riitamme.
Olin niin masentunut tästä, että istuin ja itkin. Se ei ollut helppoa. Keri tunsi samoin. Tiesin, ettei hän ollut ilkeä nainen, enkä minä halua satuttaa häntä. Miksi sitten sanoin ne kaikki kamalat asiat henkilölle jota vannoin rakastavani? Kysyin itseltäni miksi hän ei halua muuttua, miksi hän on tuollainen. Sitten asia valkeni minulle. Miksi en ole kysynyt itseltäni tätä samaa? Kotimatkalla rukoilin Jumalalta voimaa ja neuvoja kohdatakseni vaimoni. Ja sain inspiraation! Yksi lause, mikä voi muuttaa kaiken. samtaylorjohnson.com

Vaimoni ei edes tervehtinyt minun tullessa kotiin. Menin hänen luokseen ja kysyin: Miten voin tehdä päivästäsi paremman? –Mitä? Hän kysyi. –Miten voin tehdä päivästäsi paremman? Kysyin uudestaan. –Siivoa keittiö. Hän sanoi kyynisesti. Joten menin ja siivosin keittiön. Hän tiesi, että siinä oli paljon työtä.

samtaylorjohnson.com

stw1- 2.ac-3


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : brightside.me

Reply